Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Το δικό μου GodTube.gr

Το δικό μου www.GodTube.gr

Αν πραγματικά βλέπετε ότι αυτή η διακονία εκφράζει την Αγάπη που ο Κύριος έβαλε στην καρδιά σας, παρακαλούμε κάντε την γνωστή και σ' αυτούς που δεν την γνωρίζουν. Είτε πιστεύουν στον Αληθινό Θεό της Βίβλου και χρειάζονται Πνευματική στήριξη (μέσ' από το πλούσιο υλικό του www.GodTube.gr ), είτε δεν γνωρίζουν ακόμα την αγάπη του Θεού και ενδιαφέρονται για να Τον γνωρίσουν. Αυτό μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με πολλούς τρόπους. Σας παραθέτουμε μερικούς από αυτούς:

 

Υπογραφή E-mail:

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε γνωστό το www.GodTube.gr σε άλλους, είναι το να το προσθέσετε στην υπογραφή του E-mail σας. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα:

Σαν κείμενο:
Το Ελληνικό Ψηφιακό Αρχείο της Χριστιανικής Πίστης: http://www.GodTube.gr

Σαν κώδικα HTML:
<a href="http://www.godtube.gr">Το Ελληνικό Ψηφιακό Αρχείο της Χριστιανικής Πίστης</a>

 

Ομάδα Facebook:

Ένας άλλος τρόπος είναι να προσκαλέσετε τους φίλους σας για να γίνουν μέλη στην ιστοσελίδα του www.GodTube.gr στο Facebook στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/pages/GodTubegr-Το-Ελληνικό-Ψηφιακό-Αρχείο-της-Χριστιανικής-Πίστης/298371833553064

 

Δημοσιεύσεις στο Facebook:

Με τις δυνατότητες δημοσίευσης πολυμέσων του www.GodTube.gr σε άλλες ιστοσελίδες, μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε τα αγαπημένα σας Βίντεο, Ομιλίες, Κηρύγματα, Ύμνους, Χριστιανικά τραγούδια, Βιβλία, Κείμενα, Φωτογραφίες, κ.α. στις ιστοσελίδες Facebook, Twitter, Google+, Yahoo, Hotmail και AOL. Για παράδειγμα όταν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook, κάτω από κάθε Βίντεο ή Ύμνο που παρακολουθείτε, σας εμφανίζετε ένα πλαίσιο δημοσίευσης του συγκεκριμένου πολυμέσου. Μ' αυτό το πλαίσιο δημοσίευσης μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Προφίλ σας στο Facebook, στο Χρονολόγιο σας ή των φίλων σας, σε κάποια Ομάδα που είστε μέλος ή Ιστοσελίδα. Μ' αυτό το εργαλείο δημοσίευσης μπορείτε εύκολα να προτείνετε τα αγαπημένα σας πολυμέσα του www.GodTube.gr σε άλλους. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το κουμπί Κοινοποίηση που βρίσκετε κάτω από κάθε βίντεο. Το κουμπί Κοινοποίηση διαθέτει τις περισσότερες ρυθμίσεις δημοσίευσης.

 

Φωτογραφία φόντου στο Facebook:

Μπορείτε από την συλλογή φωτογραφιών φόντου του www.GodTube.gr να επιλέξετε και να δημοσιεύσετε τον αγαπημένο σας φόντο στο προφίλ σας στο Facebook.

 

Κατέβασμα:

Το δημοσιευμένο υλικό του www.GodTube.gr είναι δωρεάν και διαθέσιμο προς κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορείτε λοιπόν να κατεβάσετε, να γράψετε σε CD ή DVD όποιο πολυμέσο θέλετε και να το χαρίσετε, λέγοντας ότι μέσα στην ιστοσελίδα www.GodTube.gr θα βρουν περισσότερο Πνευματικό υλικό.

 

Πολυμέσα στην ιστοσελίδα σας:

Μια άλλη δυνατότητα δημοσιοποίησης πολυμέσων που διαθέτει η ιστοσελίδα μας, είναι η δημοσίευση πολυμέσων μέσω του κώδικα ενσωμάτωσης στην ιστοσελίδα σας. Με τον κώδικα ενσωμάτωσης που θα βρείτε σε κάθε πολυμέσο, μπορείτε να δημοσιεύσετε όποιο πολυμέσο θέλετε στην ιστοσελίδα σας.

 

Ανακοίνωση στην Εκκλησία σας:

Θα μπορούσατε να προτείνετε την ιστοσελίδα www.GodTube.gr και να πείτε την εμπειρία σας μέσα απ' αυτήν στην Εκκλησία σας, την ώρα των ανακοινώσεων. Ή να μας ζητήσετε αφίσες για να τις κολλήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων της Εκκλησίας σας, στον όμιλο νέων, στο Χριστιανικό συνέδριο σας ή οπουδήποτε αλλού θέλετε.

 

Κάντε το GodTube.gr "Αρχική Σελίδα" στον περιηγητή σας.

 

Ζητήστε μας δείγματα δωρεάν:

Επίσης, μπορείτε να μας ζητήσετε δείγματα CD, DVD, Σελιδοδείκτες, Φυλλάδια, Αυτοκόλλητα, Αφίσες κ.α. που θα θέλατε να τα διανέμετε δωρεάν και εμείς θα σας τα στείλουμε.

 

Λογότυπο:

Εάν έχετε ιστοσελίδα, μπορείτε να δημοσιεύσετε κάποιο από τα παρακάτω λογότυπα, προσθέτοντας τον κώδικα ενσωμάτωσης μέσα σ' αυτήν.

(220 X 129) 
<a href='http://www.GodTube.gr'><img src='http://www.godtube.gr/images/logo_godtubegr_220X129.png' alt='GodTube.gr' /></a>

 

(160 X 94) 
<a href='http://www.GodTube.gr'><img src='http://www.godtube.gr/images/logo_godtubegr_160X94.png' alt='GodTube.gr' /></a>

 

(140 X 82) 
<a href='http://www.GodTube.gr'><img src='http://www.godtube.gr/images/logo_godtubegr_140X82.png' alt='GodTube.gr' /></a>

 

(120 X 70) 
<a href='http://www.GodTube.gr'><img src='http://www.godtube.gr/images/logo_godtubegr_120X70.png' alt='GodTube.gr' /></a>

 

(90 X 53) 
<a href='http://www.GodTube.gr'><img src='http://www.godtube.gr/images/logo_godtubegr_90X53.png' alt='GodTube.gr' /></a>

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr