Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Οι αρχές του GodTube.gr

Οι Αρχές του GodTube.gr

Το "www.GodTube.gr" είναι μια ιστοσελίδα καταχώρισης και προβολής Πνευματικού υλικού. Όλο το Οπτικοακουστικό ή Μαγνητοφωνημένο αρχείο που προβάλετε μέσα απ' αυτήν, ανανεώνετε και αυξάνετε καθημερινά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μέλη του "www.GodTube.gr" δημοσιεύουν καθημερινά νέο Οπτικοακουστικό ή Μαγνητοφωνημένο Πνευματικό υλικό."Αγρυπνείτε, στέκεστε στην πίστη, ανδρίζεστε, κραταιώνεστε". (1Κορ. 16:13). Αυτή η ακατάπαυστη δημοσίευση Πνευματικού υλικού 24ώρες το 24ωρο, μας δημιουργεί ευθύνες μπροστά στο Θεό και τους ανθρώπους σχετικά με το Πνευματικό περιεχόμενο που προβάλλεται μέσα από το "www.GodTube.gr". Ο Κύριος μας προτρέπει να αγρυπνούμε και γι' αυτό σας παρακαλούμε να εξετάζεται τα όσα ακούτε ή βλέπεται στο "www.GodTube.gr" με γνώμονα πάντα την Αγία Γραφή. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι:

 • Η ομάδα του "www.GodTube.gr" καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρακολουθεί και να ελέγχει όλο το υλικό που δημοσιεύεται.
 • Σ' αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να είστε κι εσείς συνεργάτες μας, επειδή σκοπός μας δεν είναι να προβάλλουμε αυτά που αρέσουν σε εμάς ή σε άλλους, αλλά αυτά που αρέσουν στον Κύριο.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε; Μπορείτε να μας βοηθήσετε με δυο τρόπους:

 • Χρησιμοποιώντας το κουμπί "Αναφορά" κάτω από κάθε προβαλλόμενο Βίντεο.
 • Στέλνοντας μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ή από την "Επικοινωνία" ή στο E-mail: contact@godtube.gr

"Επειδή και οι Ιουδαίοι απαιτούν σημεία και οι Έλληνες ζητούν σοφία. Εμείς όμως κηρύττουμε Χριστό σταυρωμένο, αφενός στους Ιουδαίους είναι σκάνδαλο, αφετέρου στα έθνη μωρία". (1Κορ. 1:22)

Κανόνες δημοσίευσης:

 • Το περιεχόμενο του βίντεο ή MP3 θα πρέπει να έχει Πνευματικό χαρακτήρα και να συμφωνεί με τις Αρχές της Αγίας Γραφής.
 • Ο εμφανιζόμενος Λειτουργός, Ομιλητής, Εργάτης του Λόγου ή Παραγωγός, Σκηνοθέτης κτλ. θα πρέπει ν' αντιπροσωπεύει με το λόγο του και τη ζωή του, τον Ιησού Χριστό και την Αλήθεια του Ευαγγελίου.
 • Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε διαφορετικού Χριστιανικού δόγματος δεν θα πρέπει να υπερτονίζονται μέσα στα δημοσιευμένα βίντεο ή MP3, αλλά θα πρέπει να λέγονται ή να εμφανίζονται με την ίδια ακριβώς βαρύτητα που φαίνεται μέσα στο Λόγο Του Θεού, την Αγία Γραφή. Επειδή ο υπερτονισμός κάποιων ιδιαίτερων θεμάτων του κάθε Χριστιανικού δόγματος μπορεί να δημιουργήσει τριβές, σκανδαλισμό και Πνευματικές ανισορροπίες στους επισκέπτες του "www.GodTube.gr", παρακαλούμε να προσέξετε ιδιαίτερα το θέμα αυτό στα βιντεοσκοπημένα ή μαγνητοφωνημένα αρχεία που δημοσιεύεται. Μην ξεχνάμε πως το επίκεντρο της ζωής του πιστού δεν είναι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις, αλλά ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και το θέλημα Του. Αυτός λοιπόν ας είναι και το επίκεντρο του "www.GodTube.gr".
 • Οι ύμνοι που μεταφορτώνονται και προβάλλονται στο "www.GodTube.gr" θα πρέπει να έχουν μοναδικό κίνητρο τη δόξα Του Θεού. Θα πρέπει να είναι σεμνοί και να δίνουν με κάθε τρόπο τη δόξα στον Κύριο που του αξίζει. Επίσης τα λόγια και τα όργανα που τον συνοδεύουν θα πρέπει να είναι κι αυτά λατρευτικού ή δοξαστικού χαρακτήρα, που στο επίκεντρό τους δεν θα έχουν τον εμφανιζόμενο ή τον δημιουργό του βίντεο, αλλά τον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Όλα δημιουργήθηκαν και υπάρχουν για τον μόνο Αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής. Αυτόν λοιπόν ας δοξάζουν και οι ύμνοι μας.

Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω κανόνων, θα μας φέρετε στη δυσάρεστη θέση να διαγράψουμε το Βίντεο ή το MP3 που με πολύ κόπο και φροντίδα έχετε ανεβάσει στην ιστοσελίδα "www.GodTube.gr". Γι' αυτό λοιπόν παρακαλούμε να μην μας φέρετε σ' αυτή τη δυσάρεστη θέση που δεν θέλουμε να έρθουμε.

"Αλλά όλα να τα δοκιμάζετε, το καλό να κατέχετε, από κάθε είδους κακό να απέχετε". (1Θεσ. 5:21-22)Η διαδικασία δημοσίευσης:

 • Το κάθε Βίντεο ή MP3 που ανεβάζετε στην ιστοσελίδα "www.GodTube.gr" θα πρέπει να το δει και να το εγκρίνει κάποιος συνεργάτης της ομάδας. Ο Θεός μας καλεί να εξετάζουμε τα πάντα και να κατέχουμε το καλό. Γι' αυτό το σκοπό κι εμείς προσευχόμαστε ο Κύριος να δίνει σοφία σε όλους μας ώστε το υλικό που προβάλετε μέσα από το "www.GodTube.gr" να μην ξεφύγει από την Αλήθεια της Αγίας Γραφής και να δοξάζεται ο Ιησούς Χριστός μέσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Πόσο διαρκεί η έγκριση:

 • Η έγκριση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες ανάλογα με το υλικό εκείνης της ημέρας. Συνήθως όμως μπορεί να αναμένετε από 10 λεπτά έως και 6 ώρες.

Το περιεχόμενό σας στις Υπηρεσίες μας:

 • Η ιστοσελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα δημοσίευσης και προβολής Πνευματικού και μόνο περιεχομένου σε μορφή βίντεο και ήχο. Διατηρείτε την κυριότητα τυχόν δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σας ανήκουν για κάθε δημοσίευση. Εν συντομία, ό,τι σας ανήκει παραμένει δικό σας. Αναλυτικά: Όταν μεταφορτώνετε ή με άλλο τρόπο υποβάλλετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα μας, δίνετε στο "www.GodTube.gr" (και σε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεται) μια παγκόσμια άδεια χρήσης, φιλοξενίας, αποθήκευσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, δημιουργίας παράγωγων έργων (όπως αυτά που προκύπτουν από μεταφράσεις, προσαρμογές ή άλλες αλλαγές που πραγματοποιούμε, προκειμένου το περιεχόμενό σας να λειτουργεί και να εμφανίζεται καλύτερα στην ιστοσελίδα μας), επικοινωνίας, δημοσίευσης, δημόσιας εκτέλεσης, δημόσιας προβολής και διανομής του εν λόγω περιεχομένου. Τα δικαιώματα που εκχωρείτε στη συγκεκριμένη άδεια παραχωρούνται για το συγκεκριμένο σκοπό της λειτουργίας, της προώθησης και της βελτίωσης των Υπηρεσιών μας. Αυτή η άδεια εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να μας εκχωρήσετε αυτήν την άδεια για οποιοδήποτε περιεχόμενο σε μορφή βίντεο ή ήχο δημοσιεύσετε στο "www.GodTube.gr".

Προσευχόμαστε ο Κύριος να χρησιμοποιήσει αυτή την προσπάθεια προς δόξα δική Του.

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr