Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Γίνε μέλος της ομάδας

Γίνε μέλος της ομάδας του "GodTube.gr" & του "ZontanoNero.gr"

H σημερινή μορφή των δυο ιστοσελίδων όπως και το πλούσιο περιεχόμενό τους, είναι αποτέλεσμα της χάρης και της Αγάπης Του Θεού. Είναι δώρο από τον Κύριο, το ότι υπάρχει "Το Ελληνικό Ψηφιακό Αρχείο της Χριστιανικής Πίστης" και μάλιστα δωρεάν για κάθε Χριστιανό ή ενδιαφερόμενο.

Για να φτάσουμε όμως στο σημερινό αποτέλεσμα των δυο ιστοσελίδων "www.GodTube.gr" & "www.ZontanoNero.gr" η ομάδα μας εργάστηκε και εργάζεται εθελοντικά στον ελεύθερο χρόνο της ώστε να παράγεται ή να επεξεργάζεται και να διαθέτει, όλο αυτό το Χριστιανικό αρχείο στο Internet για να είναι προσβάσιμο από τον καθένα.

Αν θέλεις θα μπορούσες να γίνεις κι εσύ μέλος της ομάδας που υποστηρίζει τις δυο αυτές ιστοσελίδες. Οι ανάγκες για υπηρεσία είναι πολλές και θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα εάν κι εσύ θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις μέσα από τις δυο ιστοσελίδες "www.GodTube.gr" & "www.ZontanoNero.gr" τα "τάλαντα" που σου έχει χαρίσει ο Κύριος.

Αυτοί είναι οι τομείς που θα μπορούσες να προσφέρεις την υπηρεσία σου:

  • Διακονία μετάφρασης. Υπάρχει ανάγκη μετάφρασης Κειμένων, Άρθρων, Λέξεων και Φράσεων που πρέπει να μεταφραστούν από τα Αγγλικά και Γερμανικά στα Ελληνικά. Ή κείμενα που πρέπει να μεταφραστούν από τα Ελληνικά στα Αγγλικά. Επίσης υπάρχουν πολλές νέες Χριστιανικές Ταινίες που πρέπει να μεταφραστούν από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.
  • Διακονία μεταγλώττισης Βίντεο και Ταινιών που στη συνέχεια δημοσιεύονται στο "www.GodTube.gr".
  • Διακονία εισαγωγής υποτίτλων σε Βίντεο και Ταινίες. (Όλα θα σας τα μάθουμε εμείς)
  • Διακονία βιντεοσκόπησης ομολογιών. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν προσωπικά τον Μόνο Αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε μια προσπάθεια βιντεοσκόπησης ομολογιών από Πιστούς Ανθρώπους που έχουν ήδη κάποια πορεία με τον Κύριο, με σκοπό την δημοσίευσή τους σε μορφή βίντεο στο "www.GodTube.gr" που μέσ' απ' αυτές περιγράφουν οι ίδιοι τους, το πως γνώρισαν τον Κύριο Ιησού Χριστό στην πορεία της ζωής τους. Αυτή η διακονία έχει σκοπό από την μια πλευρά την δημόσια ομολογία των Πραγματικά Πιστών Ανθρώπων Του Θεού και από την άλλη πλευρά είναι πολύ πολύτιμες αυτές οι ομολογίες γι' αυτούς τους ανθρώπους που ακόμα δεν έχουν πάρει την απόφαση να πορευτούν με τον Κύριο στη ζωή τους. Αν θέλεις να συμετάσχεις σ' αυτή τη διακονία το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια απλή κάμερα. Μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα με ενδιαφερόμενους στην πόλη που ζεις και κατόπιν συνεννόησης να ξεκινήσεις τις επισκέψεις στα σπίτια για την βιντεοληψία και δημοσίευση στο "www.GodTube.gr".
  • Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων Εκκλησιών. (Όλα θα σας τα μάθουμε εμείς. Αυτό που χρειάζεται είναι όρεξη, συνέπεια και μια απλή εξοικείωση με τον υπολογιστή. Αυτά είναι αρκετά.)
  • Διακονία για τη δημιουργία φυλλαδίων. (Γραφιστική διακονία)
  • Διακονία δημοσίευσης νέων βίντεο, Χριστιανικών ταινιών, Άρθρων κ.α. στο Facebook ή με E-mail.
  • Συγγραφή νέων Άρθρων και βοήθεια στο "Συζήτηση" του "www.ZontanoNero.gr".

Αν θέλετε να προσφέρετε την υπηρεσία σας στον Κύριο μέσα από τις ιστοσελίδες "www.GodTube.gr" & "www.ZontanoNero.gr", παρακαλούμε γράψτε μας στα E-mail:

"contact@GodTube.gr"

Θα χαρούμε πολύ να δούμε ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα στην καρδιά τους μ' εμάς, να ευαισθητοποιούνται και ουσιαστικά να λένε μαζί μας "ΑΜΗΝ" στη Βασιλεία Του αγαπημένου μας Κυρίου Ιησού Χριστού που έρχεται πολύ σύντομα.

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr