Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Σχετικά με εμάς

Σχετικά μ' εμάς

“Αυτό το βιβλίο του νόμου δεν θα απομακρυνθεί από το στόμα σου, αλλά σ' αυτό θα μελετάς ημέρα και νύχτα, για να προσέχεις να κάνεις σύμφωνα με όλα όσα είναι γραμμένα μέσα σ' αυτό· επειδή, τότε θα ευοδώνεσαι στον δρόμο σου, και τότε θα φέρεσαι με σύνεση.” (Ιησούς του Ναυή 1:8)Θέλοντας να διαδώσουμε “αυτό το βιβλίο” της Αγίας Γραφής, όχι απλώς ως μια θεωρία ή ένα θρησκευτικό βιβλίο, αλλά ως πρακτικό οδηγό για την καθημερινή μας ζωή, οραματιστήκαμε μια ιστοσελίδα με πλούσιο και πολύπλευρο υλικό για Χριστιανούς και ενδιαφερόμενους. Δημιουργήσαμε λοιπόν δύο Χριστιανικές ιστοσελίδες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το “www.ZontanoNero.gr” και στη συνέχεια το “www.GodTube.gr”.Η ιστορία των ιστοσελίδων:

  • Το “www.ZontanoNero.gr” ξεκίνησε την λειτουργία του στα μέσα του 2009 και με τη χάρη του Θεού αυξήθηκε σε υλικό και επισκεψιμότητα. Γι' αυτό και με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποιήσαμε την αναγκαιότητα αναβάθμισης της ιστοσελίδας και τη δημιουργία ξεχωριστής ιστοσελίδας για το οπτικοακουστικό και ακουστικό υλικό.
  • Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το “www.GodTube.gr” στις αρχές του 2012, περιέχοντας Ομιλίες και Κηρύγματα σε MP3 και Βίντεο, ενώ το “www.ZontanoNero.gr” συνεχίζει να περιέχει έντυπο υλικό, όπως βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες και άρθρα. Τώρα όμως δίνετε επίσης η δυνατότητα συζήτησης πάνω σε σημαντικά θέματα της Χριστιανικής Πίστης (Forum) κ.α. Δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει κι από αυτή την ιστοσελίδα ο αρχικός λόγος δημιουργίας της: η Οπτικοακουστική Παρουσίαση της Αγίας Γραφής και η Αναγνωσμένη Έκδοση της.

Ο σκοπός:

  • Οι στατιστικές δείχνουν πως ιδιαίτερα οι νέοι μας αφιερώνουν καθημερινά πολύ χρόνο στο Internet, που πια αποτελεί το μεγαλύτερο μέσο πληροφόρησης, διασκέδασης κι επικοινωνίας. Δεν θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του προς δόξα Θεού;
  • Ο Κύριος μας προτρέπει να σκεφτόμαστε “[...] όσα είναι αληθινά, όσα είναι σεμνά, όσα είναι δίκαια, όσα είναι καθαρά, όσα είναι προσφιλή, όσα έχουν καλή φήμη” (Φιλ. 4:8), με σκοπό ο Λόγος Του να είναι συνεχώς αντικείμενο της σκέψης μας. Είναι λοιπόν στο χέρι μας να γεμίσουμε το νου μας με τα πράγματα του Θεού. Καλούμαστε να φυλάγουμε την καρδιά μας από τα όσα προσφέρει ο κόσμος επειδή, “[...] το στόμα μιλά από το περίσσευμα της καρδιάς.” (Ματθ. 12:34) Έτσι και οι πράξεις μας θα δοξάζουν τον Χριστό, αν ο Λόγος του είναι γραμμένος στις καρδιές μας. Το “www.GodTube.gr” θέλει λοιπόν να συντελέσει στο να γεμίζουμε με το Λόγο του Θεού και ν' αδειάζουμε από τα πράγματα του κόσμου τούτου.
  • Σκοπός μας είναι να διαδοθεί ο Λόγος του Θεού μέσω Internet και μεσ' από ψηφιακά μέσα και να δούμε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από το Θεό να επιστρέφουν σ' Αυτόν με μετάνοια και πίστη. Γι' αυτό και προσθέτουμε καθημερινά νέο Πνευματικό υλικό και σας καλούμε να συμβάλετε κι εσείς σ' αυτή την προσπάθεια, προσθέτοντας τα δικά σας βίντεο και MP3 προς δόξα Θεού.

Η ομάδα:

  • Είμαστε μια ομάδα αναγεννημένων Χριστιανών που πιστεύουμε στο ζωντανό Θεό της Αγίας Γραφής. Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Αναστημένος Σωτήρας μας και σ' Αυτόν οφείλουμε τα πάντα. Ζούμε με τις αρχές του Ευαγγελίου όπως είναι γραμμένες μέσα στην Αγία Γραφή (τον Λόγο Του Θεού) και υπηρετούμε τον Κύριο και την Αλήθεια Του μέσα από τις δυο ιστοσελίδες, “www.GodTube.gr” και “www.ZontanoNero.gr”.

Δραστηριότητες:

  • Όλες οι δραστηριότητες και οι υπηρεσίες μας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στηρίζονται αποκλειστικά στην αφιλοκερδή υπηρεσία Χριστιανών αδερφών, με μόνο κέρδος την χαρά της συμμετοχής στο Έργο Του Θεού. Προσφέρουμε την προσπάθεια αυτή στον Ζωντανό Κύριο μας και πιστεύουμε ότι Αυτός θα την χρησιμοποιήσει για την δόξα Του.

Με αγάπη Χριστού,από το “www.GodTube.gr” και το “www.ZontanoNero.gr”Δεν έχουμε καμία σχέση με τους “χιλιαστές” ή “μάρτυρες του Ιεχωβά” ούτε με καμία άλλη αίρεση.

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr