Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Προσωπικά δεδομένα

Οι δημοσιεύσεις σας στην ιστοσελίδα μας:

  • Η ιστοσελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα δημοσίευσης και προβολής Πνευματικού περιεχομένου. Διατηρείτε την κυριότητα των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που σας ανήκουν για κάθε δημοσίευση. Εν συντομία, ό,τι σας ανήκει παραμένει δικό σας. Αναλυτικά: Όταν μεταφορτώνετε ή με άλλο τρόπο υποβάλλετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα μας, δίνετε στο "www.GodTube.gr" (και σε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεται) μια παγκόσμια άδεια χρήσης, φιλοξενίας, αποθήκευσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, δημιουργίας παράγωγων έργων (όπως αυτά που προκύπτουν από μεταφράσεις, προσαρμογές ή άλλες αλλαγές που πραγματοποιούμε, προκειμένου το περιεχόμενό σας να λειτουργεί και να εμφανίζεται καλύτερα στην ιστοσελίδα μας), επικοινωνίας, δημοσίευσης, δημόσιας εκτέλεσης, δημόσιας προβολής και διανομής του εν λόγω περιεχομένου. Τα δικαιώματα που εκχωρείτε στη συγκεκριμένη άδεια παραχωρούνται για το συγκεκριμένο σκοπό της λειτουργίας, της προώθησης και της βελτίωσης των Υπηρεσιών μας. Αυτή η άδεια εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να μας εκχωρήσετε αυτήν την άδεια για οποιοδήποτε περιεχόμενο σε μορφή βίντεο ή ήχο δημοσιεύσετε στο "www.GodTube.gr".
  • Ζούμε σ' ένα κόσμο, που καθημερινά βλέπουμε να προβάλετε το κακό, η αμαρτία, η παρακοή και η συστηματική διαστροφή των αρχών Του Αληθινού Θεού. Βλέπουμε επίσης τους ανθρώπους γύρω μας να μην γνωρίζουν την αγάπη και τις Αρχές του Λόγου του Θεού και αυτό έχει σαν συνέπεια την αμαρτία και την απομάκρυνσή τους ακόμα περισσότερο από τον Αληθινό Θεό.
    Η ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί ακριβός γι' αυτό το λόγο. Τη δωρεάν δημοσίευση και διάδοση Πνευματικού υλικού σε όλους του Έλληνες. Ο Θεός έχει βάλει μέσα μας τον βάθη πόθο να διαδοθεί ο Λόγος Του ιδιαίτερα μέσα από το Internet, στους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται και πιστεύουμε πως είναι ευθύνη όλων μας, να μην κρατήσουμε για τον εαυτό μας όσα Αυτός μας χαρίζει. Γι' αυτό τον σκοπό επενδύουμε χρόνο και χρήματα, ώστε ο Λόγος του Θεού και το Πνευματικό υλικό που μας εμπιστεύτηκε, να διαδοθούν για την δόξα Του δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδας μας.
    Μιας και πορευόμαστε όλοι χέρι με χέρι με τον ίδιο σκοπό, έχοντας στόχο τον Ουρανό κι όχι το πρόσκαιρο κέρδος, γνωρίζουμε πως συνηθίζετε τα αδέρφια να μοιραζόμαστε κάθε τι Πνευματικό, χωρίς τα πνευματικά δικαιώματα που διεκδικεί ο κόσμος. Γνωρίζουμε πως τα αδέρφια τα οποίο βλέπουν τη διακονία στην οποία υπηρετούν ως διακονία ΤΟΥ κι όχι ως διακονία ΤΟΥΣ, θα χαρούν ιδιαίτερα γι' αυτό το μήνυμα. Αν όμως δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να μην δημοσιεύσετε το δικό σας υλικό, επειδή δίνουμε την άδεια μεταφόρτωσής του σε κάθε ενδιαφερόμενο. Εμείς αν και θα στεναχωρηθούμε, θα σεβαστούμε την απόφαση σας.

Με αγάπη Χριστού,
Η ομάδα του GodTube.gr.

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr