Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Όροι και Προϋποθέσεις

Κανόνες δημοσίευσης:

  • Το περιεχόμενο του βίντεο ή MP3 θα πρέπει να έχει Πνευματικό χαρακτήρα και να συμφωνεί με τις Αρχές της Αγίας Γραφής.
  • Ο εμφανιζόμενος Λειτουργός, Ομιλητής, Εργάτης του Λόγου ή Παραγωγός, Σκηνοθέτης κτλ. θα πρέπει ν' αντιπροσωπεύει με το λόγο του και τη ζωή του, τον Ιησού Χριστό και την Αλήθεια του Ευαγγελίου.
  • Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε διαφορετικού Χριστιανικού δόγματος δεν θα πρέπει να υπερτονίζονται μέσα στα δημοσιευμένα βίντεο ή MP3, αλλά θα πρέπει να λέγονται ή να εμφανίζονται με την ίδια ακριβώς βαρύτητα που φαίνεται μέσα στο Λόγο Του Θεού, την Αγία Γραφή. Επειδή ο υπερτονισμός κάποιων ιδιαίτερων θεμάτων του κάθε Χριστιανικού δόγματος μπορεί να δημιουργήσει τριβές, σκανδαλισμό και Πνευματικές ανισορροπίες στους επισκέπτες του "www.GodTube.gr", παρακαλούμε να προσέξετε ιδιαίτερα το θέμα αυτό στα βιντεοσκοπημένα ή μαγνητοφωνημένα αρχεία που δημοσιεύεται. Μην ξεχνάμε πως το επίκεντρο της ζωής του πιστού δεν είναι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις, αλλά ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και το θέλημα Του. Αυτός λοιπόν ας είναι και το επίκεντρο του "www.GodTube.gr".
  • Οι ύμνοι που μεταφορτώνονται και προβάλλονται στο "www.GodTube.gr" θα πρέπει να έχουν μοναδικό κίνητρο τη δόξα Του Θεού. Θα πρέπει να είναι σεμνοί και να δίνουν με κάθε τρόπο τη δόξα στον Κύριο που του αξίζει. Επίσης τα λόγια και τα όργανα που τον συνοδεύουν θα πρέπει να είναι κι αυτά λατρευτικού ή δοξαστικού χαρακτήρα, που στο επίκεντρό τους δεν θα έχουν τον εμφανιζόμενο ή τον δημιουργό του βίντεο, αλλά τον Κύριο μας Ιησού Χριστό. Όλα δημιουργήθηκαν και υπάρχουν για τον μόνο Αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής. Αυτόν λοιπόν ας δοξάζουν και οι ύμνοι μας.

Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω κανόνων, θα μας φέρετε στη δυσάρεστη θέση να διαγράψουμε το Βίντεο ή το MP3 που με πολύ κόπο και φροντίδα έχετε ανεβάσει στην ιστοσελίδα "www.GodTube.gr". Γι' αυτό λοιπόν παρακαλούμε να μην μας φέρετε σ' αυτή τη δυσάρεστη θέση που δεν θέλουμε να έρθουμε.

"Αλλά όλα να τα δοκιμάζετε, το καλό να κατέχετε, από κάθε είδους κακό να απέχετε". (1Θεσ. 5:21-22)

Η διαδικασία δημοσίευσης:

  • Το κάθε Βίντεο ή MP3 που ανεβάζετε στην ιστοσελίδα "www.GodTube.gr" θα πρέπει να το δει και να το εγκρίνει κάποιος συνεργάτης της ομάδας. Ο Θεός μας καλεί να εξετάζουμε τα πάντα και να κατέχουμε το καλό. Γι' αυτό το σκοπό κι εμείς προσευχόμαστε ο Κύριος να δίνει σοφία σε όλους μας ώστε το υλικό που προβάλετε μέσα από το "www.GodTube.gr" να μην ξεφύγει από την Αλήθεια της Αγίας Γραφής και να δοξάζεται ο Ιησούς Χριστός μέσα από αυτή την ιστοσελίδα.

Πόσο διαρκεί η έγκριση:

  • Η έγκριση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες ανάλογα με το υλικό εκείνης της ημέρας. Συνήθως όμως μπορεί να αναμένετε από 10 λεπτά έως και 6 ώρες.

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr