Δημιουργήθηκε απο GodTube.gr

Επισκόπηση Καναλιών

Καρτ ποστάλ

346 στοιχεία

Παρουσίαση Α. Γ.

Η Οπτικοακουστική παρουσίαση της Αγίας Γραφής, σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε και να διαβάσετε ταυτόχρονα, ολόκληρη την Αγία Γραφή σε (99 ώρες).
Πνευματικές Εκδόσεις: ZontanoNero.gr

1189 στοιχεία

Ανάγνωση Α. Γ.

Αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για ανθρώπους με πρόβλημα ανάγνωσης, για τη μελέτη της Βίβλου, για ώρα εργασίας, για ώρα ξεκούρασης ή και ώρες οδήγησης. Σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε όλη την Αγία Γραφή σε 100 ώρες.
Πνευματικές Εκδόσεις: ZontanoNero.gr

1188 στοιχεία

Ελληνικό Ινστιτ. της Βίβλου

“Γνῶναι τόν Χριστόν
Κηρυχθῆναι τὸ Εὐαγγέλιον”

190 στοιχεία

Apokalipsi WebTV

Πρόγραμμα ραδιοφώνου και WebTV, πλούσιο σε πνευματικό υλικό.

30 στοιχεία

Ύμνοι

Διάφοροι Ελληνικοί Χριστιανικοί ύμνοι και τραγούδια, με σκοπό τη λατρεία του Ζωντανού Θεού της Αγίας Γραφής.

350 στοιχεία

Μικρά μηνύματα

Μικρές Χριστιανικές ιστορίες από τα LogiaZois.gr, σε δραματική αφήγηση από την Ευρώπη Γκουλέτσα.

102 στοιχεία

Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία

Η Ευαγγελική Βαπτιστική Εκκλησία βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου αρ. 42, τέταρτη πάροδο 3ης Σεπτεμβρίου από Ομόνοια, αριστερά, και οι κύριες συναθροίσεις της είναι οι εξής:

Κυριακή πρωί 11-12
Κυριακή βράδυ 7-8 και
Τετάρτη βράδυ 8-9
(Η είσοδος είναι ελεύθερη)

90 στοιχεία

Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Augsburg

Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε το βιντεοσκοπημένο ή ηχογραφημένο πρόγραμμα της Εκκλησίας μας. Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία του Augsburg Γερμανίας.

25 στοιχεία

Ζώντας 100%

Το «Ζώντας 100 τοις 100» και το «Ζώντας Πραγματικά» αγγίζουν εκατομμύρια Έλληνες παγκόσμια με το μήνυμα της αναγέννησης του Ιησού Χριστού. Είναι προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις τον Κύριο Ιησού Χριστό και την αγάπη του για μια ζωή χαράς, ελπίδας, και παρηγοριάς, σ' ένα κόσμο πόνου, αναταραχής, και απελπισίας. Με τους ύμνους, τα μηνύματα από τον άγιο Λόγο του Θεού, και μέσα από τις εμπειρίες των προσκεκλημένων, θα δεις πώς ο Κύριος Ιησούς Χριστός δίνει νόημα και σκοπό στη ζωή αυτών που τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.

24 στοιχεία

Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή

Είναι η Χριστιανική σειρά τρίλεπτων ηχητικών μηνυμάτων “Λίγες στιγμές με την Αγία Γραφή”, με τον Γιάννη Έρτσο. Ο κύριος σκοπός αυτής της σειράς, είναι να συστήσει τον Ιησού Χριστό στους ανθρώπους που δεν τον γνωρίζουν.

370 στοιχεία

Γνώρισε τον εχθρό σου

Η σειρά “Γνώρισε τον εχθρό σου” είναι μια ενημερωτική σειρά και αποκαλύπτει τους τρόπους και τις μεθοδίες που δουλεύει στον κόσμο μας ο σατανάς, με πρωταρχικό σκοπό να φέρει τον αντίχριστο, αλλά και να αιχμαλωτίσει τις ψυχές των ανθρώπων.

76 στοιχεία

Διακονια Αγαπης

H “Διακονία Αγάπης” είναι μια πράξη αγάπης από τον Άκη Τρίγκα και τους συνεργάτες του, που μοναδικό σκοπό έχει πάντοτε την έμπρακτη αγάπη όπως μας την φανερώνει ο Λόγος Του Θεού η Αγία Γραφή. Αυτό γίνετε μέσα απ' το κήρυγμα του Ευαγγελίου και με χρόνο αφιερωμένο στο έργο Του Κυρίου.

12 στοιχεία

 

Ψάχνετε για Εκκλησία στην περιοχή σας; Θέλετε να μιλήσετε με άλλους πιστούς για τον Χριστό; Επιθυμείτε να μελετήσετε την Αγία Γραφή; Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο E-mail: contact@pneumatika.gr